Літня школа для вчителів сфери шкільної освіти «Європейська якість навчання для кращої успішності учнів», організована Інститутом педагогіки НАПН України у рамках проєкту Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне (26.06.2023, онлайн)

26 червня 2023 року узято участь у Літній школі для вчителів сфери шкільної освіти «Європейська якість навчання для кращої успішності учнів», організована Інститутом педагогіки НАПН України у рамках проєкту Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне.

67 учасників долучились до заходу.

Літня школа організована Інститутом педагогіки Національної академії педагогічних наук України у рамках проєкту Програми ЄС Еразмус+ Жан Моне (онлайн).
Літня школа – Програма підвищення кваліфікації для вчителів сфери шкільної освіти. Мета Програми – використати досвід країн-членів Європейського Союзу, які є лідерами PISA (Programme for International Student Assessment, Програма міжнародного оцінювання учнів) для покращення успішності українських школярів. Обсяг та тривалість Програми – 90 годин/ 3 кредити ЄКТС. Форма навчання: дистанційна, синхронний і асинхронний компоненти. Навчання в трьох групах по 20-25 осіб. Фасилітаторами та тренерами виступають провідні фахівці Інституту педагогіки НАПН України Про проект (etest.org.ua).

Петро КРАЙНІК, менеджер НЕО в Україні виступив представника із презентацією «Напрям Жан Моне Програми ЄС Еразмус+ в Україні» та розповідь про можливості для вчителів сфери шкільної освіти в Програмі ЄС Еразмус+.

Учасники отримали інформацію про можливості для університетів та загальноосвітніх закладів України в межах напряму Жан Моне та про можливості Програми ЄС Еразмус+, а також рекомендації щодо підготовки заявок та їх подання на участь у конкурсі Програми, щодо участі вчителів шкіл у Програмі Еразмус+.

 

 

Попередня Вебінар «Урядування, менеджмент і функціонування закладів вищої освіти та системи ...